Paris Proof

De gebouwde omgeving gebruikt 40% van de energie in Nederland en is goed voor een derde van de CO2-uitstoot. Door stappen te zetten in energiebesparing en het terugdringen van CO2 draagt de sector bij de doelen die zijn gesteld om klimaatopwarming tegen te gaan. Maak je gebouw Paris Proof met zonnepanelen en eventueel energieopslag. Zo ben je niet alleen klaar voor 2050, wanneer de gebouwde omgeving niet meer energie mag verbruiken dan er in Nederland duurzaam wordt opgewekt, maar is het gebouw ook extra aantrekkelijk voor huurders.

Financieel rendement

Naast de kans om je gebouw Paris Proof te maken is er een aantrekkelijk financieel rendement haalbaar. Door eigen duurzaam opgewekte zonnestroom te verbruiken ben je minder afhankelijk van energieleveranciers en de onvoorspelbare energiemarkt. De toevoeging van batterijen voor het opslaan van groene stroom kan nog extra rendement opleveren. Censo maakt een haalbaarheidsstudie waarin niet alleen gekeken wordt naar de technische haalbaarheid, maar ook naar het financieel rendement.

Groeien ondanks netcongestie

Netcongestie kan zorgen voor een negatief effect op de huidige bedrijfsoperatie of groei van jouw bedrijf, omdat een grotere aansluiting niet mogelijk is of het gecontracteerd vermogen wordt overschreden. Om dit te voorkomen en de groei van je bedrijf zeker te stellen, is de opslag van energie met een batterijsysteem en in eventuele combinatie met een PV-systeem een uitkomst. Verduurzamen en groeien tegelijk!

Slim sturen

De productie van zonnepanelen loopt niet altijd gelijk met de stroomvraag van je bedrijf. Met slimme sturing wordt het aanbod van eigen opgewekte stroom afgestemd op de vraag van je gebouw. Apparaten die hiervoor geschikt zijn kunnen bijvoorbeeld eerder of later worden ingeschakeld of tijdelijk worden uitgezet. En overtollige zonnestroom kan worden opgeslagen in een batterij zodat de stroom op een ander moment kan worden geleverd door de batterij te ontladen. Door slim te sturen wordt de balans tussen energievraag- en aanbod geoptimaliseerd. Denk aan het behalen van een beter financieel rendement uit de zonnepanelen of een dynamisch energiecontract en het verlagen van de CO2-footprint van je bedrijf. Censo kan ook Curtailment toepassen bij negatieve stroomprijzen.

35Ac4a0579634a8ccc4e08554593fd62

Kop 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Kop 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

DV 2073

Geen eigen investering nodig

Vanuit onze inhoudelijke kennis in de hele energieketen, bieden we zonnepaneleninstallaties aan die passen bij uw dak, de beschikbare capaciteit op het energienetwerk en uw bedrijfsvoering nu, en in de toekomst. Daarbij ontzorgen wij u in het gehele traject. Van een eerste haalbaarheidsscan, ontwerp en SDE++ subsidieaanvraag tot financiering, realisatie en beheer.

Dit is onze aanpak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Ontwerp & Advies

Bij de realisatie van de laadoplossing komt aardig wat kijken. Wij ontzorgen u hier met volledige projectbegeleiding. En als de laadpalen zijn opgeleverd blijven we in contact voor het beheer, onderhoud en monitoring. Bekijk een voorbeeld van onze monitoring.

Projectbegeleiding & Service

Bij de realisatie van de laadoplossing komt aardig wat kijken. Wij ontzorgen u hier met volledige projectbegeleiding. En als de laadpalen zijn opgeleverd blijven we in contact voor het beheer, onderhoud en monitoring. Bekijk een voorbeeld van onze monitoring. 2

Volledige exploitatie, volledig ontzorgd.

Bij de realisatie van de laadoplossing komt aardig wat kijken. Wij ontzorgen u hier met volledige projectbegeleiding. En als de laadpalen zijn opgeleverd blijven we in contact voor het beheer, onderhoud en monitoring. Bekijk een voorbeeld van onze monitoring. 3

Ons Merk Het DNA Van Censo (14.8 X 21 Cm) (Facebook Bericht (Liggend)) (1640 X 634 Px) (24)
Rosan Schotpoort, manager marketing

“Samen sneller verduurzamen!”

Contact