Vacature Teamleider Operations

Help de duurzame vooruitgang van zakelijk Nederland versnellen en wordt onderdeel van de duurzame adviseurs van Censo!

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
CENSO 0202 1628785

Een korte intro over ons toffe bedrijf en onze missie

Kom jij samen met ons organisaties en gebouwen verduurzamen? Censo is een club energieke professionals die klaar staan om zakelijk Nederland te verduurzamen. Onze focus ligt op het energieverbruik van organisaties en gebouwen maar daarnaast hebben we ook de kennis en intrinsieke motivatie om op andere vlakken organisaties volledig te kunnen verduurzamen. Dit doen we met bijna 200 kennisprofessionals vanuit verschillende locaties in een breed aantal sectoren en voor verschillende soorten bedrijven en overheden.
Het is ons doel om zakelijk Nederland te verduurzamen en de partner te zijn voor alle ondernemers en management teams die worstelen met alle energie en duurzaamheidsvraagstukken die nu en de komende jaren op hen af gaan komen. We beseffen ons dat dit een enorme opgave is en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. We zijn daarom op zoek naar een Teamleider voor onze operationele teams.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Hierbij vinden wij het belangrijk om de ruimte te bieden aan een breed scala van werknemers. Wij geloven dat diversiteit binnen een organisatie leidt tot meer creativiteit, innovatie en een groot probleemoplossend vermogen. Elk perspectief is namelijk waardevol! Wij moedigen daarom kandidaten aan om te solliciteren ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, culturele achtergrond, afstand tot de arbeidsmarkt en seksuele geaardheid.

Hier ga je aan bijdragen

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van diverse operationele teams en processen van Censo. Je doet actief voorstellen om processen te verbeteren en pakt de uitvoering hiervan als eindverantwoordelijke op. Je inspireert en coacht mensen zodat we samen blijven groeien.

Dit zijn een aantal van jouw verantwoordelijkheden:

 • Je stuurt op basis van heldere doelstellingen diverse operationele teams aan;
 • Je brengt de kennis en expertise van je mensen in kaart en helpt ze het beste uit zichzelf te halen;
 • Je doet actief voorstellen om operationele processen te verbeteren en hebt de kennis en kunde om deze uit te voeren;
 • Je helpt mee met het evalueren van operationeel beleid, het analyseren van gegevens, identificeren van afwijkingen, rapporteren en opstellen van verbeterplannen.

Dit ben jij

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau (en dat is niet hetzelfde als je opleidingsniveau);
 • Door jouw flexibele instelling pas jij goed bij onze snel groeiende organisatie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar leiderschapservaring in een zakelijk omgeving;
 • Je bent sociaal, kan goed luisteren en staat open voor ieders perspectief;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het versimpelen en automatiseren van processen;
 • Je maakt graag onderdeel uit van een high performing team;
 • Je hebt affiniteit met de energiemarkt.

Uit onderzoek blijkt dat sommigen pas solliciteren als ze zich 100% in deze omschrijving herkennen, terwijl anderen dit al bij 60% doen. Ons advies is om bij twijfel gewoon te reageren.

En dit is wat wij bieden

 • De kans om jouw stempel te drukken op de verduurzaming van zakelijk Nederland en écht zichtbare impact te maken;
 • 25 vakantiedagen, op voorwaarde dat je er leuke verhalen over vertelt; met daarnaast de mogelijkheid om drie Christelijke feestdagen om te ruilen voor drie niet-Christelijke feestdagen;
 • Enthousiaste, gezellige en ondernemende collega’s om mee te werken en van te leren, wij zijn de allerleukste energie en duurzaamheid experts van Nederland;
 • Een goed salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling (zonder eigen bijdrage);
 • Vanaf dag 1 ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen;
 • Een platte, informele organisatie waar je aantrekt waar je je lekker in voelt en een biertje of cola drinkt met de baas (die vooral niet zo genoemd wil worden);
 • Tijd om je collega’s te leren kennen tijdens een borrel, een potje darts of tafelvoetbal of een georganiseerde lunch;
 • Een kantoor in Oisterwijk of thuis.

Meer informatie & solliciteren

Wil je meer weten over de functie? Bart van der Hall (Manager Operations) kan je hier alles over vertellen (Tel. 06 14 55 53 34). Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan Leen, (E-mail HR@censo.nl). Hoe meer je kunt delen over waarom jij bij Censo past en de reden dat je solliciteert, hoe beter.

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact