Vacature Accountmanager

Kom jij ons helpen de CO2-reductie van zakelijk Nederland te versnellen?

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
DV 4748

Heb jij ervaring met sales en ben jij op zoek naar een interessante vervolgstap in jouw carrière in de duurzame energiemarkt? In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en het uitbouwen van een netwerk in jouw regio! Iets voor jou?

Over ons

Wij ontzorgen zakelijk Nederland in energiebeheer en CO2-reductie. Dit doen wij door alle oplossingen op dit gebied onder één dak aan te bieden en via één aanspreekpunt. Hierbij laten we graag zien dat verduurzamen en tegelijkertijd besparen niet moeilijk hoeft te zijn. Want samenwerken met Censo betekent vermindering van het energieverbruik en de energiekosten, waarbij duurzaamheid altijd het uitgangspunt is. Wil je meer weten over werken bij Censo? Lees het hier.

Het team

Je bent onderdeel van ons high performance salesteam. Op basis van een jarenlang succesvol trackrecord in sales en ons unieke leiderschapsprogramma brengen we je alle kneepjes van het vak bij. We groeien hard en dat biedt interessante doorgroeimogelijkheden voor jou. Hoe en wanneer? Dat dwing je zelf af. We eren onze sportmentaliteit en vechten graag voor onze klanten en doelen. En wanneer we dat realiseren dan vieren we het ook goed!

De functie

 • Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business in jouw regio
 • Heel zakelijk Nederland is interessant voor jou binnen het kader mkb/mkb-plus, met een prominente aanwezigheid in de verticals: retail, sports, productie, food, horeca en automotive
 • Je stimuleert leadgeneratie via bestaande netwerken, marketingacties en nieuwe businessplatforms
 • Je representeert Censo binnen de businessclubs in jouw regio
 • Je zorgt voor een punctuele administratie in de agenda en CRM

Onze ideale kandidaat

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Een bewezen track record op sales
 • Eager om te scoren en te leren
 • Een aantoonbaar netwerk in jouw regio
 • Affiniteit met duurzaamheid
 • Minstens twee jaar actief als Accountmanager

Ons aanbod

Een uitdagende functie bij een ambitieuze organisatie waarin je bijdraagt aan een betere wereld. Naast een marktconform salaris, een erg interessante bonusregeling zonder plafond, een goede mobiliteitsregeling, laptop en 25 vakantiedagen bieden we jou de flexibiliteit om hybride te werken en een optimale ‘work-life-balance’ te creëren.

Meer informatie of solliciteren

Wil je meer weten? Neem contact op met Leen Willems, HR, M. +31 (0)6 43413948. Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan Leen, E. HR@censo.nl Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur.

 

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact