ICT Medewerker

Samen sneller verduurzamen

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
Scherm­Afbeelding 2023 06 02 Om 14.00.32

Heb jij ervaring in ICT en ben jij opzoek naar een interessante vervolgstap in jouw carrière in de wereld van duurzaamheid? In deze functie speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze medewerkers bij hun technische behoeften én krijg je alle ruimte innovatieve oplossingen te implementeren die onze organisatie verder helpen! Jouw technische expertise en pro-activiteit in het optimaliseren van onze geautomatiseerde processen is essentieel voor het succes van onze organisatie. Iets voor jou?

Over ons

Wij ontzorgen zakelijk Nederland in de optimale route naar een 100% CO2-neutraal gebouw. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alles onder één dak om te verduurzamen, inclusief financiering. Meer weten over Censo? Lees het hier.

De functie

Deze functie biedt een boeiende kans voor een gemotiveerde ICT-medewerker om een breed scala aan technische vaardigheden toe te passen en bij te dragen aan de digitale groei en beveiliging van onze organisatie. Je zult niet alleen problemen oplossen, maar ook de mogelijkheid hebben om innovatieve oplossingen te implementeren die de efficiëntie en productiviteit van onze organisatie verbeteren.

Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het voortdurend verbeteren en onderhouden van onze IT-infrastructuur, in nauwe samenwerking met onze externe partner. Dit omvat het plannen en uitvoeren van updates, het waarborgen van de beveiliging van ons netwerk en het identificeren van mogelijkheden voor optimalisatie.

 • Jij bent onze ICT-expert, klaar om tech-vragen te beantwoorden en collega's te ondersteunen.
 • Je zoekt naar kansen om IT-processen te automatiseren, waardoor meer tijd en middelen beschikbaar komen.
 • Je begeleidt nieuwe collega's in de ICT-wereld.
 • Updates, beveiliging, en infrastructuurbeheer? Dat is jouw domein.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor IT-richtlijnen en procedures en werkt aan technische uitdagingen met je team.

Onze ideale kandidaat

 • Je beschikt over een , bij voorkeur in een ICT-gerelateerde richting.
 • Je hebt aantoonbare kennis en praktische ervaring met toonaangevende technologieën, waaronder Windows 11, Microsoft 365 (Office), en Intune.
 • Je hebt ervaring met Power-automate voor proces-automatisering.
 • Je hebt ervaring met Microsoft Dynamics 365.
 • Je hebt een aangeboren leergierigheid, omdat de IT-wereld voortdurend evolueert en wij waarderen teamleden die bereid zijn om voortdurend bij te blijven en zichzelf te verbeteren.
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om onze IT-activiteiten voorop te houden.
 • Je bent flexibel genoeg om af en toe op andere Censo-locaties te werken.
 • Je hebt een passie voor verduurzaming!

Ons aanbod

Een uitdagende functie bij een ambitieuze organisatie waarin je bijdraagt aan een betere wereld. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris, laptop en 25 vakantiedagen bieden we jou de flexibiliteit om hybride te werken en een optimale ‘work-life-balance’ te creëren.

Meer informatie of solliciteren

Wil je meer weten? Neem contact op met Leen Willems, HR, M. +31 (0)6 43413948. Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan Leen, E. HR@censo.nl Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur.

 

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact