Join Club Zero

De toekomst maken
we samen

Bedrijven en overheid

Co-development
partnerschap

Samenwerken met ons betekent dat wij u volledig ontzorgen in uw verduurzamingstraject, in organisatie en uitvoering. Zonder dat u daarbij de controle verliest. Uw optimale route naar een CO2-neutraal gebouw creëren we samen. U bepaalt het tempo en we onderhouden nauw contact met u over de resultaten van energiebeheer en CO2 reductie. Dat noemen wij co-development partnership. Ons gezamenlijke doel is tijd, kosten en CO2 besparen onderweg naar een 100% CO2-neutraal zakelijk Nederland in 2030.

Leveranciers en milieuorganisaties 

Samenwerken
in de energieketen

Om klanten écht te kunnen helpen, is een integrale benadering nodig van het complete energievraagstuk. Alleen door het bundelen van krachten in de hele energieketen kunnen we dit mogelijk maken. De expertise van leveranciers en milieuorganisaties zien wij hierbij van grote toegevoegde waarde. Daarom maken wij graag verbinding met leveranciers en milieuorganisaties om samen optimaal duurzame- en klimaatbewuste energieoplossingen te realiseren.

Direct contact

Erik Kemink

Algemeen directeur

“Zet vandaag
de eerste stap”

DV 4697
Vacatures

Werken bij Censo

Werken bij Censo betekent werken voor een missiegedreven organisatie. Wij willen een bijdrage leveren aan een betere wereld voor de volgende generatie. Daarom maken wij verduurzamen eenvoudiger om de energietransitie te versnellen. Hierbij is ons ultieme doel een 100% CO2-neutraal zakelijk Nederland in 2030. Aan ons gedrag geven wij richting met behulp van onze kernwaarden: verbindend, inspirerend en ondernemend.

Groepsbusiness controller

  • Nederland, standplaats Nieuwegein/hybride
  • 40 uur
  • HBO