Van plannen maken
naar plannen toepassen.
Wij zijn Censo.

Vanuit onze bevlogenheid kijken wij altijd naar de beste manier om verduurzaming te realiseren binnen de ambities en mogelijkheden van onze klanten. Want wij geloven dat dit de beste manier is om verduurzaming te versnellen.  

Maar bij Censo begrijpen we ook dat de wereld niet in één dag verandert. We zijn ons ervan bewust dat duurzame vooruitgang tijd en inzet vergt. Daarom nodigen wij je graag uit om met ons mee te gaan op reis, waarbij we stap voor stap, sámen een positieve impact maken op de wereld om ons heen.  

Een continu verbeterproces.

Inzicht: wat zien we?

Ambitie: hoe ver wil je gaan?

Advies: wat is de beste oplossing?

Actie: we gaan het doen!

Ontmoet onze veranderaars.

De gepassioneerde duurzaamheidsprofessionals achter Censo maken het verschil. Maak kennis met enkele van onze 200+ experts die elke dag enthousiast klaarstaan om impact te maken. 

Lianne Censo Vierkant

Lianne Beekhuizen

Teamleider Energieadvies

Ons Merk Het DNA Van Censo (14.8 X 21 Cm) (Facebook Bericht (Liggend)) (1640 X 634 Px) (27)

Job Geuverink

Sales Engineer Charging

Maarten Thumbnail

Maarten Hospers

CEO

Rosan Censo Vierkant

Rosan Schotpoort

Product Manager Censo Platform

Lotte Censo Vierkant

Lotte Engelen

Chief of Staff

Scherm­Afbeelding 2023 06 09 Om 17.35.28

Ronald de Zwart

Sales Engineer Censo.Live

DV 1633

Maurice van der Valk

Manager Sales

Het DNA van Censo

De oprichting van Censo

Censo is een initiatief van ondernemers met een sterke persoonlijke drive om bij te dragen aan CO2-reductie. We zagen de groeiende vraag naar ontzorging in energie als een kans om deze ambitie te realiseren, door duurzame energie oplossingen met elkaar te verbinden. Censo, Connecting Energy Solutions.

Een duurzame missie

Samenwerken met Censo betekent bijdragen aan een duurzame toekomst. Want onze missie is een 100% CO2-neutraal energieverbruik van zakelijk Nederland. Dat is ambitieus, maar ook hard nodig om bij te dragen aan een duurzame wereld: leefbaar vandaag en leefbaar voor de volgende generatie.

Onze leiderschapsreis

In ons streven naar een high performing organisatie committeren wij ons aan het creëren van een gemeenschappelijke toekomst waarin wij het verschil maken door sneller te verduurzamen. Dat begint vandaag. Met werken aan continu verbetering en groei in onze relaties en onze belofte dat wij altijd gaan voor het beste resultaat.

Ons Merk Het DNA Van Censo (14.8 X 21 Cm) (Facebook Bericht (Liggend)) (1640 X 634 Px) (19) (1)
Jos van Moerkerk, directeur

“Join us!”

Contact