Join team Censo 2

Wil jij actief bijdragen aan de CO2-reductie van zakelijk Nederland? Join us! Verbind, inspireer en creëer positieve impact.

Wat kun je verwachten?

Samenwerken met gedreven verduurzamers

Bij Censo werken 200+ professionals in energie. Elke dag is voor ons een dag om impact te maken. Reken er op dat sámen hierin voor ons heel belangrijk is. Iedereen binnen Censo draagt actief bij aan het creëren van een gecommitteerd toekomstbeeld waarin we het verschil maken, óók vandaag. Samen sneller verduurzamen. Daar gaan we voor!

Een uniek leiderschaps-programma voor iedereen

Groei als persoon en professional. Maak een kick-start met onze driedaagse training Lab Zero, jouw begin om je te ontwikkelen tot een high performing teamlid van Censo. En als je enthousiast bent, zijn er voor jou verschillende opvolgingstrajecten.

Ondernemerschap

Wij denken in kansen en mogelijkheden. We zien wat beter kan en wat de behoeften van anderen zijn. Vanuit onze expertise en ontwikkelkracht zetten wij dit om in doelgerichte acties. Wij communiceren helder, nemen verantwoordelijkheid en gaan altijd voor het beste resultaat!

Vacatures

Bekijk onze vacatures. Er staat er vast een tussen die bij je past.

Leen Willems Hr Groot
Vragen? Leen helpt je!
Leen

Vacature ICT Medewerker

32-40 uur
Nieuwegein/hybride
ICT
32-40 uur
Nieuwegein/hybride

Vacature Accountmanager

32-40 uur
hybride
Sales
32-40 uur
hybride
DV 2326
Scherm­Afbeelding 2023 06 02 Om 11.32.44
Censo (1)
Scherm­Afbeelding 2023 06 02 Om 11.32.10
Scherm­Afbeelding 2023 06 02 Om 14.00.32

Je solliciteert bij Censo. Hoe werkt dat?

Onze vacature bevalt je, dus je reageert!

Je stuurt ons een CV of je belt ons.

Wij nemen je reactie in behandeling

Je krijgt een bevestiging dat wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen. Binnen 5 werkdagen krijg je van ons een reactie.

We gaan kennismaken

We maken bij voorkeur een fysieke afspraak om elkaar te leren kennen, en om te onderzoeken of we bij elkaar passen. Afhankelijk van de rol willen we dat soms nog verder onderzoeken, dan maken we een vervolgafspraak.

Samen aan de slag voor een duurzame toekomst

Als we enthousiast worden van elkaar, doen wij je een goed voorstel. Als jij daar ‘ja’ opzegt, gaan we samen aan de slag!

Leen Hr Kleine Foto
Leen Willems, HR manager

“We maken graag kennis met je!”

Contact