Vacature ICT-medewerker

Help mee met de digitale groei en beveiliging!

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
CENSO 0202 1639948

Een korte intro over ons toffe bedrijf en onze missie

Kom jij samen met ons organisaties en gebouwen verduurzamen? Censo is een club energieke professionals die klaar staan om zakelijk Nederland te verduurzamen. Onze focus ligt op het energieverbruik van organisaties en gebouwen maar daarnaast hebben we ook de kennis en intrinsieke motivatie om op andere vlakken organisaties volledig te kunnen verduurzamen. Dit doen we met bijna 200 kennisprofessionals vanuit verschillende locaties in een breed aantal sectoren en voor verschillende soorten bedrijven en overheden.

Het is ons doel om zakelijk Nederland te verduurzamen en de partner te zijn voor alle ondernemers en management teams die worstelen met alle energie en duurzaamheidsvraagstukken die nu en de komende jaren op hen af gaan komen. We beseffen ons dat dit een enorme opgave is en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. We zijn daarom op zoek naar een ICT Medewerker.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Hierbij vinden wij het belangrijk om de ruimte te bieden aan een breed scala van werknemers. Wij geloven dat diversiteit binnen een organisatie leidt tot meer creativiteit, innovatie en een groot probleemoplossend vermogen. Elk perspectief is namelijk waardevol! Wij moedigen daarom kandidaten aan om te solliciteren ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, culturele achtergrond, afstand tot de arbeidsmarkt en seksuele geaardheid.

Bovendien zul je nauw samenwerken met een ervaren IT-professional om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Het team werkt vanuit onze vestiging in Oisterwijk en bedient verschillende vestigingen van Censo.

Hier ga je aan bijdragen

Deze functie biedt een boeiende kans voor een gemotiveerde ICT-medewerker om een breed scala aan technische vaardigheden toe te passen en bij te dragen aan de digitale groei en beveiliging van onze organisatie. Je zult niet alleen problemen oplossen, maar ook de mogelijkheid hebben om innovatieve oplossingen te implementeren die de efficiëntie en productiviteit van onze organisatie verbeteren.

Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het voortdurend verbeteren en onderhouden van onze IT-infrastructuur, samen met jouw team en onze externe partner. Dit omvat het plannen en uitvoeren van updates, het waarborgen van de beveiliging van ons netwerk en het identificeren van mogelijkheden voor optimalisatie.

Dit zijn een aantal van jouw verantwoordelijkheden:

 • Jij bent onze ICT-expert, klaar om tech-vragen te beantwoorden en collega's te ondersteunen.
 • Je zoekt naar kansen om IT-processen te automatiseren, waardoor meer tijd en middelen beschikbaar komen.
 • Je begeleidt nieuwe collega's in de ICT-wereld.
 • Updates, beveiliging, en infrastructuurbeheer? Dat is jouw domein.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor IT-richtlijnen en procedures en werkt aan technische uitdagingen met je team.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een MBO-4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een ICT-gerelateerde richting.
 • Je hebt aantoonbare kennis en praktische ervaring met toonaangevende technologieën, waaronder Windows 11, Microsoft 365 (Office), en Intune.
 • Je hebt een aangeboren leergierigheid, omdat de IT-wereld voortdurend evolueert en wij waarderen teamleden die bereid zijn om voortdurend bij te blijven en zichzelf te verbeteren.
 • Je neemt graag het initiatief en brengt eigen ideeën in om deze vervolgens ook zelf uit te voeren.
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om onze IT-activiteiten voorop te houden.
 • Jouw standplaats is Oisterwijk maar je bent flexibel genoeg om af en toe op andere Censo-locaties te werken.
 • Je hebt een passie voor verduurzaming!

Uit onderzoek blijkt dat sommigen pas solliciteren als ze zich 100% in deze omschrijving herkennen, terwijl anderen dit al bij 60% doen. Ons advies is om bij twijfel gewoon te reageren.

.En dit is wat wij bieden

 • De kans om jouw stempel te drukken op de verduurzaming van zakelijk Nederland en écht zichtbare impact te maken;
 • 25 vakantiedagen, op voorwaarde dat je er leuke verhalen over vertelt; met daarnaast de mogelijkheid om drie Christelijke feestdagen om te ruilen voor drie niet-Christelijke feestdagen;
 • Enthousiaste, gezellige en ondernemende collega’s om mee te werken en van te leren, wij zijn de allerleukste energie en duurzaamheid experts van Nederland;
 • Een goed salaris (€2.500 tot €3.900 o.b.v. competenties en ervaring), reiskostenvergoeding en pensioenregeling (zonder eigen bijdrage);
 • Vanaf dag 1 ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen;
 • Een platte, informele organisatie waar je aantrekt waar je je lekker in voelt en een biertje of cola drinkt met de baas (die vooral niet zo genoemd wil worden);
 • Tijd om je collega’s te leren kennen tijdens een borrel, een potje darts of tafelvoetbal of een georganiseerde lunch;
 • Een kantoor in Oisterwijk, Nieuwegein, Nijmegen, Amersfoort, Goes, Almelo of thuis.

Meer informatie & solliciteren

Wil je meer weten over de functie? Marcel van der Schagt kan je hier alles over vertellen M. 06 11 52 96 84. Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan Leen, E. HR@censo.nl. Hoe meer je kunt delen over waarom jij bij Censo past en de reden dat je solliciteert, hoe beter.

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact