Vacature monteur meet & regeltechniek elektra

De hele dag op pad om onze klanten te helpen met jouw expertise!  

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
Meetdiensten

Een korte intro over ons toffe bedrijf en onze missie 

Kom jij samen met ons organisaties en gebouwen verduurzamen? Censo is een club energieke professionals die klaar staan om zakelijk Nederland te verduurzamen. Onze focus ligt op het energieverbruik van organisaties en gebouwen maar daarnaast hebben we ook de kennis en intrinsieke motivatie om op andere vlakken organisaties volledig te kunnen verduurzamen. Dit doen we met bijna 200 kennisprofessionals vanuit verschillende locaties in een breed aantal sectoren en voor verschillende soorten bedrijven en overheden. 

Het is ons doel om zakelijk Nederland te verduurzamen en de partner te zijn voor alle ondernemers en managementteams die worstelen met alle energie en duurzaamheidsvraagstukken die nu en de komende jaren op hen af gaan komen. We beseffen ons dat dit een enorme opgave is en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. We zijn daarom op zoek naar een monteur meet & regeltechniek elektra voor de regio Brabant, Utrecht of Zuid- Holland. Nog geen ervaring, maar wel de juiste opleiding afgerond? Geen probleem! Je leert de kneepjes van het vak dan gewoon ‘on the job’. 

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Hierbij vinden wij het belangrijk om de ruimte te bieden aan een breed scala van werknemers. Wij geloven dat diversiteit binnen een organisatie leidt tot meer creativiteit, innovatie en een groot probleemoplossend vermogen. Elk perspectief is namelijk waardevol! Wij moedigen daarom kandidaten aan om te solliciteren ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, culturele achtergrond, afstand tot de arbeidsmarkt en seksuele geaardheid.

Wat ga je doen? 

Jouw werkdag start op het moment dat jij jouw bedrijfsbus instapt. Niet eerst langs de zaak, maar direct naar de klant. Die heeft jou tenslotte het hardst nodig. Je bent uitgerust met een tablet, laptop en de juiste controleapparatuur, zodat je zelfstandig aan de slag kunt met jouw ingeplande klussen. En die klussen? Die wisselen per dag. Van het plaatsen van meters in bedrijfsnetwerken tot het keuren van industrie- of mkb-aansluitingen. Je weet nooit welke uitdagingen er vandaag op je staan te wachten. 

Dit zijn een aantal van jouw verantwoordelijkheden: 

 • Het installeren en certificeren van energiemeters van grootverbruik meetinstallaties in de elektriciteitsdistributie 
 • Het verhelpen van storingen (tijdens reguliere werktijden) 
 • Het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden 
 • Overige installatiewerkzaamheden 

Dit ben jij

Jij houdt niet van aannames. Je bent een precisiemens en je neemt het gezegde ‘meten is weten’ dan ook serieus. Je werkt graag zelfstandig en vindt het geen probleem om dagelijks een stukje te rijden om klanten in verschillende delen van het land te ondersteunen. Je vindt elektrotechniek een mooi vak en bent dan ook gemotiveerd om je kennis continu te vergroten. 

Je hebt: 

 • Een afgeronde opleiding Elektrotechniek (mbo-niveau 2,3 of 4, mts of hts) 
 • De motivatie om via ons de certificaten VP VIAG en VP BEI te behalen 
 • De kennis om te werken met technische middelen als een tablet, meetapparatuur etc. 
 • Analytisch denkvermogen 
 • Een klant- en servicegerichte houding 
 • Een rijbewijs B in jouw bezit 

.Uit onderzoek blijkt dat sommigen pas solliciteren als ze zich 100% in deze omschrijving herkennen, terwijl anderen dit al bij 60% doen. Ons advies is om bij twijfel gewoon te reageren!

En dit is wat wij bieden

We hebben een informele werksfeer en bieden onze mensen de ruimte om ‘on the job’ bij te leren. Samen met jou gaan we organisaties en gebouwen verduurzamen. Om dit te bereiken bieden we je ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden. Verder krijg je van ons een gevarieerde werkweek met genoeg uitdaging. Je krijgt zoveel mogelijk opdrachten in jouw eigen regio, zodat de werkdruk niet te hoog oploopt. 

Ook kun je rekenen op: 

 • De kans om jouw stempel te drukken op de verduurzaming van zakelijk Nederland en écht zichtbare impact te maken 
 • Als monteur meet & regeltechniek elektra val je onder de cao Metaal en Techniek en heb je recht op 38 vrije dagen per jaar waarvan waarvan 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
 • Enthousiaste, gezellige en ondernemende collega’s om mee te werken en van te leren, wij zijn de allerleukste energie en duurzaamheid experts van Nederland 
 • Een goed salaris (€ 3.000 tot € 3.500 o.b.v. competenties en ervaring) en een goede pensioenregeling bij PMT (wij betalen 2/3 van de premie)
 • Een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) 
 • Een bedrijfsauto (Mercedes Vito) 
 • Tablet en mobiele telefoon 
 • Diverse opleidingsmogelijkheden 
 • Geen weekend- en storingsdiensten 
 • Vanaf dag 1 ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen 
 • Een platte, informele organisatie waar je aantrekt waar je je lekker in voelt en een biertje of cola drinkt met de baas (die vooral niet zo genoemd wil worden) 
 • Tijd om je collega’s te leren kennen tijdens een borrel, een potje darts of tafelvoetbal of een georganiseerde lunch 
 • Een kantoor in Almelo 

;Meer informatie & solliciteren

Wil je meer weten over de functie? Thomas kan je hier alles over vertellen M. 06 24 85 74 16. Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan Leen, E. HR@censo.nl. Hoe meer je kunt delen over waarom jij bij Censo past en de reden dat je solliciteert, hoe beter. 

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact