Grip op energie

Je energiedata bevat alle informatie die nodig is om te besparen op kosten en op CO2-uitstoot. Analyses in Censo.live vormen de basis voor goed energiemanagement. Laat Censo.live je energieverbruik voorspellen, energiekosten beheren en inzicht creëren waar je kunt besparen. Met 24/7 inzicht in je gas- en elektriciteitsverbruik en eventuele teruglevering van je zonnepanelen, houd je grip op je energie!

Borging naleving wet- en regelgeving

Censo.live is de ideale tool om naleving van wet- en regelgeving te borgen. Want met Censo.live rapporteer je eenvoudig over je energieverbruik, je energiebesparingsmaatregelen voor het naleven van wet- en regelgeving zoals de Wet milieubeheer of de EED-auditverplichting. Via Censo.live maken we ook in orde dat je voldoet aan de informatieplicht Wet milieubeheer. Geen zorgen meer over regels en boetes van de overheid.

Toegang tot platform Censo.live

Doe je zaken met Censo? Dan krijg je altijd toegang tot ons energiemanagementplatform Censo.live. Censo.live is simpel en eenvoudig in gebruik en makkelijk te begrijpen. Je hoeft zelf geen hard- of software aan te schaffen of te installeren. Censo.live is een Software as a Service oplossing, direct gebruiksklaar. en werkt binnen elke standaard. Software updates worden automatisch uitgevoerd en je werkt daarom altijd met de laatste versie.

Van data inzicht naar besparen

De meetdata uit Censo.live bieden mogelijkheden voor diepgaandere analyses waardoor je verspilling op locatie kan opsporen, afwijkingen op verwacht verbruik kan signaleren en je besparingspotentieel kan berekenen. Eventueel aangevuld met een gebouwscan ter plaatse, zetten we je data-analyses om naar energiebesparende maatregelen, die we samen met je gebouwbeheerder of installateur realiseren. Niet alleen denken maar ook doen, dat is bij ons in goede handen.

Scherm­Afbeelding 2023 06 02 Om 14.00.32

Inzicht in energieverbruik is de eerste stap naar verbetering

Wij merken steeds vaker dat bedrijven meer inzicht en controle willen hebben over hun energieverbruik. Logisch, want de energieprijzen zijn hoog en we móeten verduurzamen om onze planeet leefbaar te houden voor de volgende generatie. Maar we zien ook dat elk bedrijf andere doelen en ambities heeft als het gaat om besparen en verduurzamen. 

Energiemanagement begint in elke geval met ons energiemanagementplatform Censo.live. Want inzicht in energieverbruik is de eerste stap naar verbetering. Verbruik je veel of weinig energie in vergelijking tot andere bedrijven in jouw sector? Wat leveren besparingsacties op? En wat is nu eigenlijk het rendement van de zonnepanelen op je bedrijfsdak? Deze gegevens vormen de basis voor goed energiemanagement. En of je nu wilt besparen of verder wilt verduurzamen, wij helpen je met de beste oplossing voor je bedrijf.

Scherm­Afbeelding 2023 06 09 Om 17.35.28

Goed voor het milieu én je portemonnee

Energiemanagement is een continu proces dat vereist dat bedrijven zich bewust zijn van hun energieverbruik, prestaties volgen en continu verbeteren. Dit kan aanzienlijke financiële voordelen opleveren en draagt bij aan verduurzamen. Begin vandaag met energiemanagement via Censo. Met 200+ professionals in energie staan wij voor je klaar! 

Ons Merk Het DNA Van Censo (14.8 X 21 Cm) (Facebook Bericht (Liggend)) (1640 X 634 Px) (22)
Ronald de Zwart, sales engineer censo live

“Met goed inzicht kom je verder”

Contact