Vacature Censo Recruiter

Help ons de leukste en beste mensen te vinden!

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
CENSO 0202 1628887

Een korte intro over ons toffe bedrijf en onze missie

Kom jij samen met ons organisaties en gebouwen verduurzamen? Censo is een club energieke professionals die klaar staan om zakelijk Nederland te verduurzamen. Onze focus ligt op het energieverbruik van organisaties en gebouwen maar daarnaast hebben we ook de kennis en intrinsieke motivatie om op andere vlakken organisaties volledig te kunnen verduurzamen. Dit doen we met bijna 200 kennisprofessionals vanuit verschillende locaties in een breed aantal sectoren en voor verschillende soorten bedrijven en overheden.

Het is ons doel om zakelijk Nederland te verduurzamen en de partner te zijn voor alle ondernemers en management teams die worstelen met alle energie en duurzaamheidsvraagstukken die nu en de komende jaren op hen af gaan komen. We beseffen ons dat dit een enorme opgave is en daar hebben we energieke mensen voor nodig! We zijn daarom op zoek naar een Censo Recruiter.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Hierbij vinden wij het belangrijk om de ruimte te bieden aan een breed scala van werknemers. Wij geloven dat diversiteit binnen een organisatie leidt tot meer creativiteit, innovatie en een groot probleemoplossend vermogen. Elk perspectief is namelijk waardevol! Wij moedigen daarom kandidaten aan om te solliciteren ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, culturele achtergrond, afstand tot de arbeidsmarkt en seksuele geaardheid.

Hier ga je aan bijdragen

Als Censo Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werving- & selectieproces van A tot Z en communiceer je duidelijk met alle stakeholders. Je bent een belangrijke factor in het versterken van onze employer branding. Jouw rol is breder dan recruitment, die niet stopt na de 1e werkdag. Je draagt daarna bij aan alles wat te maken heeft met de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers en werkt toe naar een optimale employee journey.

Dit zijn een aantal van jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Je werft nieuwe collega’s die ons als organisatie verder brengen. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van opstellen van de vacaturetekst met de vacaturehouder, het benaderen van kandidaten in de markt tot het coördineren van de gesprekken en afronden van de voorwaarden.
 • Je versterkt samen met collega’s van Marketing en HR onze employer branding en employee journey en past dit toe in het recruitment- en onboardingproces. Daarbij heb je oog voor ontwikkelingen in de markt en zorg je dat wij aantrekkelijk blijven voor de juiste mensen.
 • Je gaat via verschillende wervingskanalen te werk, van LinkedIn tot aan het opzetten van netwerk met universiteiten en hogescholen. Bij lastig in te vullen vacatures coördineer je het contact en de inzet van externe recruitmentpartijen.
 • Je zorgt dat het onboardingproces bijdraagt aan de employee journey en zorgt voor een prettige start van onze nieuwe collega’s. Daarbij schakel je veel met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor kennisdeling en ontwikkelprogramma’s binnen Censo.
 • Naast recruitment draag je bij aan de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers en zorg je ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek zitten binnen onze organisatie en medewerkers doorgroei- en ontwikkelstappen blijven maken.

Dit ben jij

 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in recruitment;
 • Je maakt van nature makkelijke contact met mensen en bent sterk in enthousiasmeren en overtuigen;
 • Je krijgt energie van de ontwikkeling en het werkplezier van mensen;
 • Je bent in staat overzicht te creëren en processen te verbeteren;
 • Je hebt een passie voor duurzaamheid.

Uit onderzoek blijkt dat sommigen pas solliciteren als ze zich 100% in deze omschrijving herkennen, terwijl anderen dit al bij 60% doen. Ons advies is om bij twijfel gewoon te reageren!

En dit is wat wij bieden

 • De kans om jouw stempel te drukken op de verduurzaming van zakelijk Nederland en écht zichtbare impact te maken;
 • 25 vakantiedagen, op voorwaarde dat je er leuke verhalen over vertelt. Met daarnaast de mogelijkheid om drie Christelijke feestdagen om te ruilen voor drie niet-Christelijke feestdagen;
 • Enthousiaste, gezellige en ondernemende collega’s om mee te werken en van te leren, want we hebben de allerleukste energie experts in huis;
 • Een goed salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling (zonder eigen bijdrage);
 • Vanaf dag 1 ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen;
 • Een platte, informele organisatie waar je aantrekt waar je je lekker in voelt en een biertje of cola drinkt met de baas (die vooral niet zo genoemd wil worden);
 • Tijd om je collega’s te leren kennen tijdens een borrel, een potje darts of tafelvoetbal of een georganiseerde lunch;
 • Meerdere kantoorlocaties in Nederland; waarbij je vaste werkplek in Oisterwijk of Amersfoort is.

Meer informatie & solliciteren

Wil je meer weten over de functie? Leen Willems (HR Manager) kan je hier alles over vertellen M. 06 43 41 39 48.
Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief, of nog beter je motivatievideo, te sturen naar Leen, E. HR@censo.nl. Hoe meer je kunt delen over waarom jij bij Censo past en de reden dat je solliciteert, hoe beter.

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact