Vacature Accountmanager

Kom jij ons helpen de CO2-reductie van zakelijk Nederland te versnellen?

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
CENSO 0202 1628591

Een korte intro over ons toffe bedrijf en onze missie

Kom jij samen met ons organisaties en gebouwen verduurzamen? Censo is een club energieke professionals die klaar staan om zakelijk Nederland te verduurzamen. Onze focus ligt op het energieverbruik van organisaties en gebouwen maar daarnaast hebben we ook de kennis en intrinsieke motivatie om op andere vlakken organisaties volledig te kunnen verduurzamen. Dit doen we met bijna 200 kennisprofessionals vanuit verschillende locaties in een breed aantal sectoren en voor verschillende soorten bedrijven en overheden.
Het is ons doel om zakelijk Nederland te verduurzamen en de partner te zijn voor alle ondernemers en management teams die worstelen met alle energie en duurzaamheidsvraagstukken die nu en de komende jaren op hen af gaan komen. We beseffen ons dat dit een enorme opgave is en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. We zijn daarom op zoek naar een Accountmanager!

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Hierbij vinden wij het belangrijk om de ruimte te bieden aan een breed scala van werknemers. Wij geloven dat diversiteit binnen een organisatie leidt tot meer creativiteit, innovatie en een groot probleemoplossend vermogen. Elk perspectief is namelijk waardevol! Wij moedigen daarom kandidaten aan om te solliciteren ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, culturele achtergrond, afstand tot de arbeidsmarkt en seksuele geaardheid.

Dit ga je doen

Je bent onderdeel van ons high performance salesteam. Op basis van een jarenlang succesvol trackrecord in sales en ons unieke leiderschapsprogramma brengen we je alle kneepjes van het vak bij. We groeien hard en dat biedt interessante doorgroeimogelijkheden voor jou. Hoe en wanneer? Dat dwing je zelf af. We eren onze sportmentaliteit en vechten graag voor onze klanten en doelen. En wanneer we dat realiseren dan vieren we het ook goed!

Dit zijn een aantal van jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business in jouw regio;
 • Heel zakelijk Nederland is interessant voor jou binnen het kader mkb/mkb-plus, met een prominente aanwezigheid in de verticals: retail, sports, productie, food, horeca en automotive;
 • Je stimuleert leadgeneratie via bestaande netwerken, marketingacties en nieuwe businessplatforms;
 • Je representeert Censo binnen de businessclubs in jouw regio;
 • Je zorgt voor een punctuele administratie in de agenda en CRM.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een bewezen track record op sales;
 • Je bent eager om te scoren en te leren;
 • Je hebt een aantoonbaar netwerk in jouw regio;
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid;
 • Je bent minstens twee jaar actief als Accountmanager.

Uit onderzoek blijkt dat sommigen pas solliciteren als ze zich 100% in deze omschrijving herkennen, terwijl anderen dit al bij 60% doen. Ons advies is om bij twijfel gewoon te reageren.

En dit is wat wij bieden

 • De kans om jouw stempel te drukken op de verduurzaming van zakelijk Nederland en écht zichtbare impact te maken;
 • 25 vakantiedagen, op voorwaarde dat je er leuke verhalen over vertelt; met daarnaast de mogelijkheid om drie Christelijke feestdagen om te ruilen voor drie niet-Christelijke feestdagen;
 • Enthousiaste, gezellige en ondernemende collega’s om mee te werken en van te leren, wij zijn de allerleukste energie en duurzaamheid experts van Nederland;
 • Een goed salaris, bonusregeling, mobiliteitsregeling en pensioenregeling (zonder eigen bijdrage);
 • Vanaf dag 1 ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen;
 • Een platte, informele organisatie waar je aantrekt waar je je lekker in voelt en een biertje of cola drinkt met de baas (die vooral niet zo genoemd wil worden);
 • Tijd om je collega’s te leren kennen tijdens een borrel, een potje darts of tafelvoetbal of een georganiseerde lunch;
 • Meerdere kantoorlocaties in Nederland, waaronder Nieuwegein, Amersfoort, Oisterwijk, Goes, Almelo en Nijmegen.

Meer informatie of solliciteren

Wil je meer weten? Neem contact op met Leen Willems, HR, M. +31 (0)6 43413948. Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan Leen, E. HR@censo.nl Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact