Vacature Werkvoorbereider

Help onze klanten met het realiseren van laad-, PV en batterijoplossingen!

Leen Willems Hr Groot
Meer informatie
Leen
CENSO 0202 1628508

Een korte intro over ons toffe bedrijf en onze missie

Kom jij samen met ons organisaties en gebouwen verduurzamen? Censo is een club energieke professionals die klaar staan om zakelijk Nederland te verduurzamen. Onze focus ligt op het energieverbruik van organisaties en gebouwen maar daarnaast hebben we ook de kennis en intrinsieke motivatie om op andere vlakken organisaties volledig te kunnen verduurzamen. Dit doen we met bijna 200 kennisprofessionals vanuit verschillende locaties in een breed aantal sectoren en voor verschillende soorten bedrijven en overheden.

Het is ons doel om zakelijk Nederland te verduurzamen en de partner te zijn voor alle ondernemers en management teams die worstelen met alle energie en duurzaamheidsvraagstukken die nu en de komende jaren op hen af gaan komen. We beseffen ons dat dit een enorme opgave is en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. We zijn daarom op zoek naar een Werkvoorbereider.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Hierbij vinden wij het belangrijk om de ruimte te bieden aan een breed scala van werknemers. Wij geloven dat diversiteit binnen een organisatie leidt tot meer creativiteit, innovatie en een groot probleemoplossend vermogen. Elk perspectief is namelijk waardevol! Wij moedigen daarom kandidaten aan om te solliciteren ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, culturele achtergrond, afstand tot de arbeidsmarkt en seksuele geaardheid.

Hier ga je aan bijdragen

Je bent technisch en financieel verantwoordelijk voor het realiseren en managen van de laadoplossingen die Censo realiseert voor haar zakelijke klanten. Deze projecten zijn door onze Sales engineers aan jou overgedragen en jij gaat zorg dragen voor een optimale oplevering en bent vanaf hier het eerste aanspreekpunt voor de stakeholders.

Dit zijn een aantal van jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Je zorgt tijdens realisatie van projecten dat alle stakeholders aligned zijn: je organiseert het werk, bewaakt de voortgang en stuurt waar nodig bij;
 • Het pro-actief monitoren en beheren van jouw eigen portfolio van laadpunten in de Censo systemen;
 • Je stuurt de onderaannemers en leveranciers aan die het beheer en onderhoud verzorgen van de opgeleverde installatie en richt je op het optimaal technisch functioneren van deze installaties;
 • Je zorgt dat afspraken conform contract uitgevoerd en gefactureerd worden;
 • Je organiseert het geplande onderhoud;
 • Je rapporteert periodiek over het functioneren van de projecten op financieel en technisch gebied.

Dit ben jij

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je hebt kennis en ervaring met projectmatig werken;
 • Je hebt kennis van contractmanagement, financieel management en budgetbeheer;
 • Je bent sterk in het ontwikkelen van goede relaties met verschillende stakeholders zowel intern als extern en houdt partijen aan hun afspraken;
 • Je bent integer en betrouwbaar. Ook heb je de drive om te verbeteren, werk je graag samen en neem je het initiatief waar nodig.

Uit onderzoek blijkt dat sommigen pas solliciteren als ze zich 100% in deze omschrijving herkennen, terwijl anderen dit al bij 60% doen. Ons advies is om bij twijfel gewoon te reageren!

En dit is wat wij bieden

 • De kans om jouw stempel te drukken op de verduurzaming van zakelijk Nederland en écht zichtbare impact te maken;
 • 25 vakantiedagen, op voorwaarde dat je er leuke verhalen over vertelt; met daarnaast de mogelijkheid om drie Christelijke feestdagen om te ruilen voor drie niet-Christelijke feestdagen;
 • Enthousiaste, gezellige en ondernemende collega’s om mee te werken en van te leren, wij zijn de allerleukste energie en duurzaamheid experts van Nederland;
 • Een goed salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling (zonder eigen bijdrage);
 • Vanaf dag 1 ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen;
 • Een platte, informele organisatie waar je aantrekt waar je je lekker in voelt en een biertje of cola drinkt met de baas (die vooral niet zo genoemd wil worden);
 • Tijd om je collega’s te leren kennen tijdens een borrel, een potje darts of tafelvoetbal of een georganiseerde lunch;
 • Meerdere kantoorlocaties in Nederland; waarbij je vaste werkplek in Nieuwegein of Oisterwijk is.

Meer informatie & solliciteren

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief (bonuspunten voor een motivatievideo) aan Leen (HR Manager) - HR@censo.nl te sturen. Hoe meer je kunt delen over waarom jij bij Censo past en de reden dat je solliciteert, hoe beter.

Je hebt een gesprek met Mart (Senior Asset Manager) en Job (Sales Engineer) en dan volgt nog een tweede gesprek. Daarna kun je snel starten!

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",  Jos van Moerkerk, directeur.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Leen Willems Hr Groot
Leen Willems, HR manager

"Bel me gerust, ik vertel je er graag meer over!"

Contact